LAJMET E MBRËMJES

Prekazi, qendër nderimi e kujtimi për sakrificën e bërë ndër breza për lirinë e shqiptarëve

Foto: Driton Paçarada\KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kosova ka shënuar 111-vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë e edhe 68-vjetorin e lindjes së komandantit legjendar Adem Jashari dhe 26-vjetorin e daljes së parë publike të UÇK-së. Nderimet më të mëdha u bënë në Kompleksin Memorial në Prekaz.

Kompleksi memorial në Prekaz është kthyer në qendër nderimi e kujtimi për sakrificën e bërë ndër breza për lirinë e shqiptarëve.

Krahas 111-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë janë shënuar edhe 68-vjetori i lindjes së komandantit legjendar Adem Jashari dhe 26-vjetori i daljes së parë publike të UÇK-së.