LAJMET E MBRËMJES

Nga minat anti-tank deri te hartat, ushqimi e medikamentet. Çka u gjet në Banjskë të Zveçanit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

E drejtorit të Policisë Gazmend Hoxha, në konferencë iu deshën disa minuta për të lexuar gjithë armatimin që u konfiskua nga policia në Banjskë të Zveçanit. Bëhet fjalë për mijëra armë, municione e pajisje të ndryshme

Drejtori i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, ka numëruar një nga një armët, municionin dhe pajisjet e tjera që janë gjetur në fshatin Banjskë të Zveçanit, ku një ditë më parë u vra rreshteri Afrim Bunjaku nga serbë të uniformuar e të armatosur.

Gjatë ekspozimit, tha se në bazë të një analize fillestare, shumë prej këtyre armëve dhe municioneve janë përdorur në sulmet e serbëve ndaj Policisë si dhe KFOR-it më 29 maj në Zveçan, e po ashtu janë hasur gjatë operacioneve të shumta të konfiskimeve të armëve në veri.