LAJMET E MBRËMJES

Shkolla “Hasan Prishtina” vendos për forma tjera sindikale, në vend të grevës

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Mësimdhënësit e shkollës “Hasan Prishtina” kanë vendosur që insistimin për plotësimin e kërkesave të tyre ta vazhdojnë në forma të tjera sindikale dhe jo në bojkotimin e procesit mësimor. Një numër i madh i institucioneve të arsimit parauniversitar vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura, për këtë prindërit e shkollës “Naim Frashëri” protestuan duke u kërkuar SBASHK-ut dhe Qeverisë që të arrijnë një marrëveshje për fillimin e mësimit.

Me katër javë vonesë, u hapën për nxënësit dyert e shkollës “Hasan Prishtina” në kryeqytet.

Stafi i kësaj shkolle ka vendosur që insistimin për plotësimin e kërkesave ta vazhdojë me forma të tjera sindikale.