LAJMET E MBRËMJES

De Riu: Donacioni, ndihmë e Italisë për trajtimin efikas të pacientëve brenda Kosovës

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Mysafirë që me vete sollën sasi të konsiderueshme pajisjesh mjekësore, ishin në vendin e paracaktuar me kohë dhe e pritën ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi, për ta nisur takimin dhe ceremoninë e dorëzim-pranimit.

Por udhëheqësi i Shëndetësisë në Kosovë iu bashkua mysafirëve me pesë minuta vonesë.