LAJMET E MBRËMJES

Escobar: Asociacioni nuk duhet të jetë shtet brenda shtetit, të diskutohet më 18 gusht

 

Asociacioni i komunave me shumicë serbe nuk duhet të jetë shtet brenda shtetit, ka thënë të premten emisari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Gabriel Escobar, gjatë një bashkëbisedimi virtual me gazetarë.

Ai ka shprehur njashtu pritjen që jo temë të diskutohet midis liderëve të Kosovës dhe Serbisë gjatë takimit të 18 gushtit në Bruksel. Porse ka insistuar që ujdia duhet të gjejë zbatim.