LAJMET E MBRËMJES

Këshilli i Etikës dënon dekanin dhe katër profesorë të Fakultetit të Edukimit Fizik

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Këshilli i Etikës i Universitetit të Prishtinës ka konstatuar se dekani dhe katër profesorë të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe të Sportit kanë bërë plagjiaturë.

Për cenim të të drejtave autoriale, dekani Musa Selimi, profesorët Bylbyl Sokoli, Ajvaz Berisha, Hazir Salihu dhe Afrim Koca janë dënuar nga ky Këshill me mosmentorim të diplomave për një periudhë prej dy deri në tri vjet.