LAJMET E MBRËMJES

Ish-nënkryetari i Skenderajt me familjarë, të përfshirë në incidentin ku u plagosën dy policë

 

Dy policë janë plagosur në Skenderaj pas një përleshjeje fizike me disa persona. Të përfshirë në këtë rast dyshohet se janë ish-nënkryetari i Skenderajt, Nuredin Lushtaku, dhe familjarët e tij. Pas marrjes në pyetje, Lushtaku është liruar me procedurë të rregullt. Ndërkohë policia nuk ka dhënë detaje për dy familjarët e tjerë të Lushtakut që janë në kërkim. Gjithçka besohet se nisi pas shqiptimit të një gjobe për djalin e Lushtakut

Ish-nënkryetari i Skenderajt, Nuredin Lushtaku, dhe familjarë të tij dyshohen të jenë të përfshirë në incidentin e së shtunës mbrëma, ku u plagosën dy zyrtarëve policorë në Skenderaj.

Shqiptimi i një gjobë trafiku për djalin e Nuredin Lushtakut dyshohet të jetë shkaku që çoi në përleshje fizike të 3 familjarëve të Lushtakut me dy zyrtarët policorë, e që përfundoi me plagosjen e këtyre të fundit.