Kulturë

Autobiografia e Chuck Berryt që rrëmben si këngë

Chuck Berry, i cili vdiq të dielën e kaluar në moshën 90-vjeçare, ishte një prej kantautorëve të parë gjigant të muzikës rock. Por ka diçka që është pak e ditur për të: ai kishte shkruar memoarin e tij të parë.

“Chuck Berry: The Autobiography” (Chuck Berry: Autobiografia), ishte botuar më 1987. Fjalia e parë e librit ishte një deklaratë pavarësie dhe qëllimi: “Ky libër është krejtësisht i shkruar frazë për frazë, nga i juaji, sinqerisht, Chuck Berry”.