Kulturë

Një javë me komedi, të qeshura dhe muzikë në “Komedia Fest”

Edicioni i gjashtë i festivalit të komedisë “Komedia Fest”, i cili fillon më datë 27 tetor 2017 dhe do të zgjasë deri më 2 nëntor 2017, tashmë ka arritur në fazën përfundimtare të përgatitjeve.

Edhe këtë vit program do të jenë shfaqje të zhanrit të komedisë të trupave profesioniste nga Gjakova, Shkodra, Prishtina, Presheva, Podujeva, Suhareka, etj.