Kulturë

Kreu i ri i Akademisë së Shkencave, Gudar Beqiraj: Reformën do e bëjmë me qeverinë

Kreu i ri i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, Gudar Beqiraj ka folur sot për mediat lidhur me procesin e zgjedhjes dhe reformimin e këtij institucioni.

Në një prononcim për mediat, Beqiraj tha se nuk ishte kundër reformës. Lidhur me qëndrimet e kryeministrit Edi Rama, ai tha se media duhet të pyesë kreun e qeverisë për deklaratat që ka bërë.