Kulturë

Nis në Rahovec Festivali Ndërkombëtar i Poezisë

Sot në Rahovec nis “Festivali Ndërkombëtar i Poezisë”.

Pjesëmarrës në këtë festival janë poetë të shquar ndërkombëtarisht dhe vijnë për herë të parë në Kosovë nga shtetet si Kuba, Filipine, SHBA, Greqia, Turqia, Tunizia, Italia, Bulgaria, Gjermania, Maqedonia, Mali i Zi, Britania e madhe, Jordania, Shqipëria etj.