Kulturë

Shkodra synon të fuqizohet si destinacion i turizmit kulturor

Kalendari Kombëtar i Eventeve të Turizmit Kulturor dhe Traditës sivjet ka qenë risi edhe për Shkodrën
 

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Turizmit e Shqipërisë, Zana Çela, në një takim me kryetarin e Bashkisë së Shkodrës, Benet Beci, kanë diskutuar për ecurinë e sezonit turistik dhe performancën e evenimenteve artistike e kulturore, që u ndërlidhën përmes aplikacionit TEA.

Siç raportojnë mediat e Shqipërisë, gjatë takimit të zhvilluar në Bashkinë e Shkodrës, Çela dhe Beci kanë diskutuar edhe për Kalendarin Kombëtar të Eventeve të Turizmit Kulturor dhe Traditës, si një nga risitë e këtij sezoni.