Kulturë

Publikohen nominimet për “Oscar 2023”

 

Janë publikuar të gjitha nominimet për çmimet “Oscar 2023”. “Everything Everywhere All at Once” i prin listës së nominimeve me 11 gjithsej. “All Quiet on the Wester Front” dhe “The Banshees of Inisherin”, e ndjekin nga pas me nga nëntë nominime.

Ceremonia e 95-të do të udhëhiqet nga Jimmy Kimmel. Ajo do të mbahet më 12 mars.