Kulturë

“Factory to the workers”, më i miri i “DokuFestit”

Foto: Arben Llapashtica/KOHA
 

Dokumentari “Factory to the workers”, i regjisorit kroat Sërgjan Kovaçeviq, është vlerësuar si më i miri në kategorinë e dokumentarëve ballkanikë, në edicionin e 21-të të festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe të shkurtër “DokuFest”. Çmimi i kësaj kategorie është edhe kryesori i festivalit.

Ceremonia nisi të mbahej në bahçen e Kino Lumbardhit në Prizren, për të vazhduar në hapësirat e brendshme shkaku i reshjeve të shiut.