Dervish Shaqa një rapsod i paharruar

24 July 2017 09:19

Rapsodi i njohur i gjithë shqiptarisë Dervish Shaqa, vazhdon të mbetet një nga emrat më të mëdhenj të folklorit shqiptar.

Kjo këngë që po sjellim sot është e rrallë në internet dhe Dervish Shaqa, i këndon një djaloshi trim nga jugu i Shqipërisë, shkruan Kultplus.

“Gjon Leka njëzet vjeç djalë”, është këngë që këndon Dervish Shaqa në këtë incizim të rrallë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme