Kulturë

Fondacioni “Andy Warhol” dhuron 350 mijë dollarë për artistët ukrainas

Fondacioni “Andy Warhol”
Fondet e urgjencës do të ndihmojnë shqetësimet e menjëhershme, si sigurimi i strehimit për artistët në rrezik dhe mbrojtja e artit ukrainas, kërcënimet më ekzistenciale, sulmet ndaj lirisë së shprehjes e asaj krijuese
 

Fondacioni “Andy Warhol” për artet pamore ka dhuruar 350 mijë dollarë për disa organizata dhe jetën kulturore të Ukrainës, në mes të pushtimit të vazhdueshëm të këtij vendi nga Rusia.

Fondet e urgjencës do të ndihmojnë shqetësimet e menjëhershme, si sigurimi i strehimit për artistët në rrezik dhe mbrojtja e artit ukrainas, kërcënimet më ekzistenciale, sulmet ndaj lirisë së shprehjes e asaj krijuese.