Kulturë

Kompletohen finalistët e “Eurovisionit”

 

Listës së dhjetë shteteve konkuruese që të martën u kualifikuan për finalen e “Eurovisionit”, të enjten iu bashkuan edhe dhjetë shtete të tjera.

Shtetet që u kualifikuan për finalen e 14 majit, që do të mbahet në Torino të Italisë, janë: Belgjika, Republika Çeke, Azerbajxhani, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, Rumania dhe Serbia.