Kulturë

“Në garë për Qeveri” rikthen “Jerichon”, godet luftën për para e pushtet

 

“Është më tepër një këngë që flet sidomos për natyrën e botës moderne dhe të materializmit në përgjithësi, e cila na nxit të gjithë ne që me çdo kusht të përfitojmë pushtet, apo edhe në rastin e skenës politike që nëpërmjet pushtetit të vijmë tek të mirat materiale, një fenomen radikalisht më i pranishëm në tërë botën, sidomos në kohën tonë”, ka thënë për KOHËN, vokalisti i grupit, Petrit Çarkaxhiu

Natyra e botës moderne dhe e materializmit që nxit përfitimin e pushtetit apo edhe në politikë që nëpërmjet pushtetit të fitohen të mirat materiale, është tema që ka kthyer në skenë rock-grupin “Jericho”.

“Në garë për Qeveri”, titullohet kënga e parë pas tre vjetësh që nga lansimi i këngës së fundit “Ëndërr e prerë”.