Kulturë

Artistët që tregojnë përditshmërinë nëpërmjet romaneve grafike

 

Karikaturistët marokenë po përdorin vizatimet për të treguar përditshmërinë e tyre në një ekspozitë 10-ditore në Rabat. Në mesin e tetë karikaturistëve është Youness Sebraoui, të cilit i është ekspozuar vepra “Xhungla urbane”.

Vizatimi tregon përrallën e policëve që ndjekin hajdutët. Por policët janë portretizuar si skifterë dhe hajduti si një kalë.