Kulturë

“FerBand” gjallëron jetën muzikore në Ferizaj

Ferizaj, 6 korrik - Një grup i të rinjve nga Ferizaj kanë organizuar një koncert kushtuar Forcës së Sigurisë dhe Policisë së Kosovës në teatrin e qytetit “Adriana”. Orkestra e sapoformuar “FerBand” në përbërje të 15 instrumentistëve, me performancat e tyre muzikore dhe me zërin e solistëve kanë prezantuar edhe këngë të reja për publikun ferizajas.

Kompozitori Shaban Retkoceri, kompozitor, njëherësh udhëheqës artistik i orkestrës “FerBand” me këtë rast ka thënë se kjo orkestër e sapoformuar synon t’i bëjë traditë koncertet e tilla.