Kulturë

Anulohet festivali “Rock & Metal United 2021”

 

Festivali tre-ditor “Rock and Metal United 2021” është anuluar për shkak të masave të reja të marra nga Qeveria, në përpjekje për të ngadalësuar përhapjen e virusit COVID-19.

Festivali ishte paraparë të mbahej në datat 27, 28 dhe 29 gusht.