Kulturë

Shënohet 73-vjetori i persekutimit të çamëve

Këtë vit do janë mbushur 73 vite i masakrave greke ndaj popullit shqiptar në Çamëri.

Për këtë përvjetor do të ketë aktivitete të cilat do të sjellin në kujtesë këtë ngjarje të rëndë për shqiptarët në këtë rajon. Për këtë Shoqata "Çamëria", ka organizuar këtë vit në Kosovë aktivitet, akademi përkujtimore dhe ekspozitë.