Kulturë

Nxënësit e “Odhise Paskalit” me ekspozitë të përbashkët

 

Në hollin e objektit të ri të shkollës së mesme të arteve aplikative “Odhise Paskali”, të martën nxënësit e kësaj shkolle, në një ekspozitë, kanë prezantuar punën dhe shkathtësitë që kanë marrë gjatë vitit shkollor që lanë pas.

Në këtë ekspozitë nxënësit e të gjitha klasave dhe drejtimeve ekzistuese në këtë shkollë – pikturë, dizajn tekstili, interier, grafikë dhe qeramikë – shpërfaqen magjinë e tyre të brendshme për art dhe talentin krijues të nxënë në këtë shkollë të vetme të llojit të vet në Kosovë.