Kulturë

Çeku: MKRS-ja deri tash ka funksionuar si ministri e skemave sociale

 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka shpalosur programin dhe prioritetet për fushat që kjo ministri mbulon.

Ai ka thënë se MKRS deri tani ka funksionuar si ministri e skemave sociale për artistë, sportistë dhe të rinjtë.