Kulturë

Akademisë Evropiane të Filmit i shtohen edhe pesë filmbërës nga Kosova

Foto: QKK
 

Regjisoret Antoneta Kastrati, Blerta Basholli, Norika Sefa, More Raça, dhe aktori e producenti Eshref Durmishi janë ftuar të bëhen pjesë e Akademisë Evropiane të Filmit.

Me këta të pestë, bëhen 23 anëtarë aktiv kosovarë që janë pjesë e kësaj akademie.