Kulturë

Filmi “Vulë” me 11 çmime

Filmi “Vulë” me 11 çmime
 

Filmi artistik “Vulë” me skenar dhe regji të Valmir Tertinit së fundmi është shpërblyer me çmimin “Regjisori më i mirë ndërkombëtar” në “Karnavati International Film Festival”. Ky është bërë çmimi i 11-të për këtë film.

Filmi trajton fatin e një punonjëseje të papërgjegjshme në Ambasadën gjermane në Prishtinë. E varur nga alkooli, ajo bën një jetë të izoluar.