Kulturë

Filmi boshnjak “Quo Vadis, Aida?” në garë për “Oscar”

 

Filmi nga Bosnja “Quo Vadis, Aida?” ka arritur të nominohet për çmim Oscar, në kategorinë “Filmi më i mirë i huaj”.

Drama boshnjake vjen me regji të Jasmila Zhbaniqit dhe pjesë e këtij projekti është edhe aktori nga Kosova, Alban Ukaj.