Kulturë

MKRS-ja ndan çmimet në fushën e trashëgimisë kulturore

MKRS-ja ndan çmimet në fushën e trashëgimisë kulturore
 

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit sot ka ndarë çmimet në fushën e trashëgimisë kulturore.

Kjo ceremoni e cila u mbajt në parkun arkeologjik “Ulpiana”, aty ku ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumosh i ndau këto çmime, u shpreh se këto çmime i kanë dhënë rëndësi pjesës së trashëgimisë shpirtërore.