Kulturë

12-vjeçari me punime në miniaturë

12-vjeçari me punime në miniaturë

12-vjeçari Blend Zogaj, krahas mësimit dhe angazhimeve në shkollë, kohën e lirë e kalon duke krijuar punime në miniaturë. Për këto punime ai përdor edhe materiale të ricikluara.

 

12-vjeçari Blend Zogaj, krahas mësimit dhe angazhimeve në shkollë, kohën e lirë e kalon duke krijuar punime në miniaturë. Për këto punime ai përdor edhe materiale të ricikluara.

Për të realizuar një punim të tillë, Blendit i duhet përkushtim i madh deri në detajet më të vogla në mënyrë që të përçojnë ndjesinë e vërtetë të shtëpisë.