Kulturë

Vdiq shkrimtari malazez, Jevrem Brkoviq

Vdiq shkrimtari malazez, Jevrem Brkoviq
 

Sot ka vdekur shkrimtari malazez, Jevrem Brkoviq në moshën 88-vjeçare.

Brkoviq u lind në Seoce afër Podgoricës më 29 dhjetor të vitit 1933. Në fshatin Kople kreu shkkollën fillore. Gjimnazin e kreu në Titograd të asaj kohe, sot Podgoricë dhe në Sarajevë, ku përfundoi edhe Shkollën e Lartë të Gazetarisë.