Kulturë

Etnologu i shqetësuar nga përdorimi i betonit në restaurim të Muzeut Etnologjik

Etnologu i shqetësuar nga përdorimi i betonit në restaurim të Muzeut Etnologjik
 

Bekim Xhemili, etnolog në muzeun etnologjik në kryeqytet ka folur për restaurimin e objektit kryesor në këtë kompleks që ka nisur tash e 3 vjet.

Ai ka thënë që përveç zgjatjes së punimeve, shqetësuese është përdorimi i betonit dhe armaturës.