Kulturë

“Thasë” me poezi nga Blerina Rogova-Gaxha

“Thasë” me poezi nga Blerina Rogova-Gaxha
 

Kjo është një nga poezitë e përmbledhura në librin “Thasë”. Blerina Rogova – Gaxha e ka publikuar librin e katërt me poezi të shkruara gjatë një periudhe të rëndësishme të jetës së saj.

Sipas përshkrimit që jep autorja, “Thasë” është shpella e shpirtit, dhoma e qenies, mitra dhe varri. Libri është kthimi te vetja, thotë ajo.