Kulturë

Artisti Muja vlerëson se një numër i shtatoreve janë fyerje për heronjtë

Artisti Muja vlerëson se një numër i shtatoreve janë fyerje për heronjtë
Foto: KOHA
 

Artisti kosovar, Alban Muja, ka thënë se një numër i madh shtatoresh në vend janë fyerje për heronjtë.

Ai në Express të KTV-së ka thënë se përpos që ka shumë shtatore të punuara në qytetet e Kosovës, një pjesë e madhe e tyre janë të punuara pa ndonjë studim apo ide konkrete. Zëvendësimi i tyre sipas tij, do duhej të bëhej përmes memorialeve që do e paraqiste tërë luftën dhe sakrificën e popullit të Kosovës.