Kulturë

Filmi “Adelina” me betejën kundër homofobisë

Një betejë për të luftuar padrejtësitë shoqërore dhe homofobinë në një shoqëri që shpesh herë e mohon ndryshimin.

Kësisoj e përshkruan regjisorja Rita Krasniqi projektin e saj filmik “Adelina”, që së fundi pati premierën kombëtare në festivalin “FemArt”.