Kulturë

“7 shkallët”, sonte premierë në Teatrin e Gjilanit

“7 shkallët”, sonte premierë në Teatrin e Gjilanit

Shfaqja “7 shkallët” me koncept dhe regji nga Erson Zymberi do të jepet sonte, e premte, premierë në Teatrin e Gjilanit.

“7 shkallët” është përmbledhje e skenave të hit-filmave, këngëve e shfaqjeve më të suksesshme të një periudhe të caktuar kohore.