Kulturë

Teatri Kombëtar në Prishtinë vjet pati 118 shfaqje, që i ndoqën 14.548 shikues

Teatri Kombëtar në Prishtinë vjet pati 118 shfaqje, që i ndoqën 14.548 shikues
Foto: Driton Paçarada / Koha

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Statistikat e Kulturës për vitin 2019.

Sipas njoftimit për opinionin, ky publikim ofron të dhëna statistikore lidhur me aktivitetet e teatrove, shtëpive të kulturës, galerive, muzeve, bibliotekave, kinemave, baletit, filarmonisë, ansamblit dhe qendrës kulturore për fëmijë.