Kulturë

Zemaj i premton estradës kompensim për humbjet nga pandemia

 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, sot është takuar me estradën. Ai njoftoi se ata do të përfshihen në paketën ekonomike, për kompensim.

Ai tha se rekomandimet që mori sot do t’i shtrojë për diskutim që masat e marra të prekin sa më pak ata dhe të jenë sa më të lehta për të gjithë, edhe për artistët.