Kulturë

Bashkëjetesa në mes dy arteve: pikturës dhe poezisë

Bashkëjetesa në mes dy arteve: pikturës dhe poezisë

Shkrimtarja Drenusha Zajmi-Hoxha është një nga emrat e njohur në opinionin letrar shqiptar. Drenusha Zajmi-Hoxha është autore e shumë librave për fëmijë dhe të rritur. Profilin krijues të saj e karakterizojnë shumë fusha. Ajo pos që njihet si poete, emri i saj vazhdon të njihet edhe si romansiere, publiciste, autore e një libri humoristik dhe disa librave për fëmijë.

E lindur në qytetin me kala pranë, nën themelet e së cilës fle i qetë qyteti i Prizrenit, Drenusha Zajmi-Hoxha vjen para lexuesit me librin e saj të shtatë me radhë, vëllimin me poezi titulluar: “Më duaj pa më njohur”.