Kulturë

Elbenita Kajtazi e emocionuar për vlerësimin që i bëri kritika franceze

Tejet e emocionuar është shprehur sopranoja Elbenita Kajtazi për vlerësimin nga kritika franceze për debutimin e saj në Operën Kombëtare në Bordo.

Ajo me rikthimin e saj në skenë pas shtatë muajsh pushimi të detyrueshëm shkaku i pandemisë arriti të përvetësonte zemrat e audiencës dhe kritikës franceze.