Kulturë

Dumoshi: Diversiteti në kulturë e trashëgimi, pasuri e Kosovës

Dumoshi: Diversiteti në kulturë e trashëgimi, pasuri e Kosovës

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka pritur sot deputeten e Kuvendit të Kosovës, Duda Balen, përfaqësuese e komunitetit boshnjak, me të cilën diskutuan për trashëgiminë kulturore.

Bëhet fjalë për pasurimin e trashëgimisë shpirtërore të trashëgimisë kulturore të Kosovës me trashëgiminë e komunitetit boshnjak.