Kulturë

Një rrëfim për miqësinë e trashëguar mes familjes nga Kosova e Izraeli

Lekë Rezniqin nga Kosova dhe Rachel - Shelly Levy Drummer nga Izraeli i bashkon një histori familjare.

Të dy janë rritur me kujtimet që i kanë trashëguar nga paraardhësit.