Kulturë

“Homogenic” i zymtë që jehon shpresë

“Homogenic” i zymtë që jehon shpresë
Kur e lansoi albumin “Homogenic” në vitin 1997, Björk ishte një këngëtare e afirmuar dhe kritika për këtë album të jashtëzakonshëm vetëm sa e konfirmuan këtë

Shpesh në albume dëgjojmë për ndarje – incizime të bëra nga artistë në grahmën e thyerjes së zemrës, të destinuara për t’u dëgjuar nga fansat kur ata përballen me të njëjtat gjëra. Por gjithashtu ka edhe një pjesë tjetër të njohur si fenomen në muzikë: këngët për të marrë veten përsëri.

Albumi për të cilin opsesionoheni në mënyrë të njëjtë, por që u jep shpresë që gjërat përsëri do të jenë mirë. Dhe për mua, albumi shërues është “Homogenic” nga Björk.