Kulturë

Vdiq artisti Gurakuq Dobruna

Vdiq artisti Gurakuq Dobruna

Gurakuq Dobruna – “Kuqi”, dizajner grafik dhe themelues i gazetës thumbuese politike “Lirindja”, ka vdekur të enjten në moshën 53-vjeçare, kanë njoftuar familjarë e miq të tij.

Kumtin e ka ndarë për miqtë miku i tij, gazetari Rilind Gërvalla.