Kulturë

Dy vjet pa Bekim Lumin

Emisioni “Express Summer” në një edicion special dedikuar regjisorit Bekim Lumi, në dyvjetorin e tij të vdekjes, solli në ekran rrëfime të padëgjuara më herët.

Tre miqtë e tij të skenës, regjisorja Melihate Qena, aktori Afrim Muçaj dhe dramaturgu Arian Krasniqi, ndanë për shikuesit e Kohavisionit, copëza kujtimesh me Lumin.