Kulturë

Në shteg me “Marakli t’biciklave”

Është ora 17:00, një pasdite e fundkorrikut në Prishtinë dhe ky grup i vogël i çiklistëve është mbledhur në lagjen “Ulpiana”.

Pas përfundimit të orarit të punës, ata dalin me biçikleta dhe bëjnë xhiro në rrugët e kryeqytetit dhe në vende periferike.