Kulturë

Rexhep Ferri për legjendat, mitet dhe ëndrrat

Akademiku Rexhep Ferri në një intervistë të gjatë për emisionin Express të KTV-së flet për jetën e tij, që nga fëmijëria, shkolla e mesme, udhëtimi në Beograd për studime dhe kthimi në Kosovë për të vazhduar me ekspozitat jashtë dhe brenda vendit.

Me nostalgji, Ferri flet për kohën që kaloi në qytetin e Pejës, ku shkoi për të kryer shkollën e mesme të artit, “Odhise Paskali”.