Kulturë

Nisin procedurat që të shpallet muze ish-burgu në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë

Nisin procedurat që të shpallet muze ish-burgu në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë

Në mbledhjen e 34-të të Qeverisë së Kosovës është vendosur që të nisin procedurat për shpalljen muze të ish-burgut në rrugën “Luan Haradinaj” në Prishtinë.

Qeveria e Kosovës nuk ka dhënë shumë detaje për këtë vendim veçse ka njoftuar që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit obligohet që të zhvillojë procedurat e nevojshme dhe t’ia propozojë Qeverisë themelimin e këtij muzeu.