Kulturë

I jepet lamtumira e fundit Rikard Ljarjes, 'Deda' do të prehet në Shkodër

I jepet lamtumira e fundit Rikard Ljarjes, 'Deda' do të prehet në Shkodër
 

Me duartrokitje, ashtu siç një artist i madh e meritonte, është përcjellë në banesën e fundit aktori dhe regjisori Rikard Ljarja. Me rregullat e diktuara nga COVID-19, Ljarja është përcjellë në qytetin e tij të lindjes, Shkodër, ku dhe do të prehet në paqe, duke përmbushur kështu amanetin e "Dedës", siç njihet për shkak të rolit të tij në filmin "Rrugë të bardha"!

Bashkëshortja, aktorja e mirënjohur Marjetja Ljarja ka mbajtur në duar fotografinë e Rikardit, teksa dilte nga shtëpia e tyre modeste në zonën e Ish- ekspozitës. Rikardin, nuk braktisën as kolegët e tyre. Siç raporton Report Tv, të pranishëm ishte, Rajmonda Bulku, çifti Anagnosit, Roza dhe Dhimitri, me këta të fundit që gjetën forcë dhe thanë disa fjalë për mikun e tyre.