Kulturë

“Eho” - premierë televizive në KTV

 

E diel - 20:30

Qendra Kinematografike e Kosovës në bashkëpunim me Kohavisionin, të dielën, prej orës 20:30, sjellin premierën televizive të filmit “Eho”, në regji të Dren Zherkës. Në rolet kryesore në film shfaqen aktori kosovar Selman Jusufi dhe aktorja gjermane Klara Höfels.