Kulturë

“Shpia e Agës” prej sot edhe online

“Shpia e Agës” prej sot edhe online
 

Nga sot, filmin ‘Shpia e Agës’ nga Lendita Zeqiraj, mund ta shihni online në platformën Vimeo.

Për shkak të situatës së krijuar rreth përhapjes së virusit COVID-19 dhe shtyrjes së shumë festivaleve të planifikuara, distribucioni NINANANA në marrëveshje me produksionin N’ART + WOO FILMS fillon distribuimin e hershëm në internet në platformat Vimeo, Amazon Prime Video, Roku etj.